Oyun

Overwatch Sistem Gereksinimleri: Overwatch Minimum ve Önerilen Sistem Gereksinimleri PC

Overwatch Sistem Gereksinimleri: Overwatch Minimum ve Önerilen Sistem Gereksinimleri PC, overwatch tavsiye edilen sistem gereksinimleri nelerdir

Overwatch Sistem Gereksinimleri yazımızla birlikteyiz. Bu yazımızda en beğenilen oyunlardan olan Overwatch Önerilen Sistem Gereksinimleri nelerdir sizler için araştırdık. Öncesinde Overwatch nasıl bir oyun birlikte inceleyelim ve daha sonra düşük sistemler için Overwatch Minimum Sistem Gereksinimleri kısmına da göz atalım.

İlgili Yazı: Paladins Sistem Gereksinimleri

Overwatch Oyunu Hakkında

Overwatch, Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayımlanan takım tabanlı çok oyunculu bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 7 Kasım 2014 tarihinde Blizzard Entertainment tarafından duyuruldu ve 24 Mayıs 2016 tarihinde dünya çapında çıkış yaptı. Her kahramanın kendine özel benzersiz özellikleri vardır. Oyun, oyuncuları altı kişilik iki takıma ayırır ve her oyuncu toplamda 32 kahramandan oluşan 3 farklı sınıf içerisinden seçim yapar. Takımlar, haritaya özel görevleri ve hedefleri belirli bir süre içinde tamamlayarak kazanmaya çalışır. Blizzard, oyun piyasaya sürüldükten sonra oyuna düzenli olarak yeni karakterler, haritalar ve oyun modları ekledi.

Overwatch’un arka planı Blizzard tarafından yayınlanan animasyonlar ve içerikler tarafından açıklanır.

Overwatch, “Omnic Krizi” olarak bilinen şeyin çözülmesinden otuz yıl sonra, kurgulanmış bir Dünya’da geçiyor. Omnic Krizi’nden önce, insanlık altın bir refah ve teknoloji geliştirme çağındaydı. İnsanlar, ekonomik eşitliği sağlamak için kullanılan “Omnic” adlı yapay zekaya sahip robotlar geliştirdi. Omnic Krizi, dünyanın her yerinde bulunan ve Omnic’lerin üretiminden sorumlu “Omnium” isimli tesislerin insanlık karşıtı bir dizi ölümcül ve silahlandırılmış robot üretmeye başlamasıyla başladı. Krizin başlarında, ülkeler krize çeşitli ulusal programlarla karşılık verdi. Örneğin; Amerika Birleşik Devletleri, genetiği ile oynanmış insan üstü seçkin askerler üretmek için “Asker Geliştirme Programı” başlatırken, Almanya ise, üstün teknoloji zırhlara sahip şövalye benzeri “Crusaderları” bir araya getirdi. Bu çabalar Omnic’leri engelleyemeyince, Birleşmiş Milletler bu kriz ile mücadele etmek ve dünya genelinde düzeni tekrar sağlamak için, ülkelerin bireysel programlarını birleştiren, uluslararası bir görev gücü olan Overwatch’ı kurdu.

İlgili Yazı: Red Dead Redemption 1 Sistem Gereksinimleri

Overwatch Sistem Gereksinimleri

Overwatch Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows Vista/7/ 8/10 64-bit
  • İşlemci (CPU): Intel Core i3 veya AMD Phenom X3 8650
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850, veya Intel HD Graphics 4400
  • Depolama: 30 GB Boş alan

Overwatch Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows Vista/7/ 8/10 64-bit
  • İşlemci (CPU): Intel Core i5 veya AMD Phenom II X3, 2.8 GHz
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 660 veya ATI Radeon HD 7950
  • Depolama: 30 GB Boş alan.

Overwatch Sistem Gereksinimleri ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular:

Overwatch Minimum Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Overwatch için minimum 4 GB RAM gerekmektedir. Diğer Overwatch minimum sistem gereksinimleri yazımızda mevcuttur.

Overwatch Önerilen Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Overwatch için önerilen RAM miktarı 6 GB’dir. Diğer Overwatch önerilen sistem gereksinimleri yazımızda mevcuttur.

Yorum Yaz